Despre

dragoste. si ipostazele ei.

Posted on: august 24, 2008

Da, titlul corect ar fi „Dragostea. Si ipostazele ei.” Just let it go!

Zilele trecute am văzut la metrou o tanti şi un nene, un cuplu extrem de îndrăgostit. Nimic interesant până aici, porumbei exhibiţionişti sunt peste tot. Ceea ce m-a uimit pe mine era o diferenţă absurdă între aparenţă şi esenţă. Ea: păr oxigenat blond, cu rădăcini crescute de cel puţin o lună jumate (rădăcini înfiorător de brunete, de altfel), ceva riduri pe faţă, dinţii din faţă cariaţi, îmbracată ca o ţărancă provincială, poşetă multicoloră plasă de rafie ataşată. El: păr puţin şi gras, chelie multă, şapcă aşezată într-o rână pe scaunul de alături, ţinută de muncitor pe şantier, dinţi: lipsă totală în partea frontală. Bun, erau nişte ţărani! Ceea ce m-a impresionat a fost limbajul lor nonverbal extrem de evoluat: priviri tandre, zâmbete (din partea ei, că el nu avea cu ce.), atingeri pe care le văd la cupluri care au o legătură extrem de profundă. Mi-e greu să descriu exact constrastul ăla grotesc între înfăţişarea lor şi profunzimea cu care se uitau unul la altul. La un moment dar tipa a vărsat pe ea nişte suc (aveau o sticlă de suc cu ei – total irelevant) şi el s-a grăbit s-o şteargă, într-un gest de altfel tandru, cu mâneca bluzei de training.

În fine, iar nu scriu nimic interesant, dar o să vă plictisesc destul cu poveşti de-astea urbane, mai ales de la metrou, că acolo-mi vine inspiraţia.

Ah, şi la ieşirea din metrou, într-un gest profund cavaleresc el ia luat sacoşa din rafie şi i-a făcut semn să coboare ea prima…

Da, şi acum toate commenturile (dacă voi avea parte de aşa ceva, desigur), vor fi legate de faptul că am prejudecăţi, că „ce domne’ dacă arătau ca ultimii cocalari, asta nu înseamnă că nu se pot iubi?”. Ei bine, eu nu la asta mă refeream. Oamenii ca ei se iubesc de obicei altfel. E vorba de cultura şi mediul de viaţă al fiecăruia, iar înfăţişarea lor le trăda originea.

5 răspunsuri to "dragoste. si ipostazele ei."

Eres una Plaiesa intransigente. No hace tanto tiempo recuerdo que a ti también te prejuzgaron por creerte demasiado „interesante” por las calles de Sibiu…y tú ahora te pones del ldo de los que consideran a otros interesantes o no…no me gusta tu actitud!!

NU mai spune ca nu e nimic interesant. Este si e foarte ok asa.
Insa, ca o mica obiectie, faci discriminari – ce ai cu taranii?
Still love u >:D<

@ zepelin: no me pongo del lado de „los que consideran a otros interesantes o no”. sotiito, deja de ser un tocacojones!!

@fuzzy: n-am nimic cu taranii de la tara. Ei cresc animale si ne cultiva rosiile ca sa suprevietuiasca. In schimb, am ceva cu taranii de oras.

:)) omul indragaostit e mai sensibil la dragoste.
love is all around, i feel it in my fingers….

he he…romeo si julieta reloaded

Lasă un comentariu

august 2008
L M M J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Top click-uri

  • Niciunul