Despre

Efectul „Ciao Darwin!” sau de ce intrăm zilnic pe pitzi.org

Posted on: august 28, 2008

Nu fac reclama site-ului de piţipoance, dar e primul site pe care intru aproape zilnic, concomitent cu verificarea mailului… „De ce fac asta?” – mă tot întrebam într-o perioadă… iar când au dispărut fetele o perioadă din peisaj mă încerca o disperare internetică acută. De ce naibii intră lumea pe pitzipoanca.org?? Ei, bine, răspunsul l-am găsit printre amintiri: am un prieten care acum câţiva ani se uita la fiecare emisiunea „Ciao Darwin!”. Şi nu numai că se uita, dar omu’ devenea coleric în faţa televizorului, se minuna de fiecare dată de imbecilitatea (regizată – prietenii ştiu de ce!) rasei umane. Zicea că urăşte emisiunea aia. Că n-o suportă. Că l-ar lua la bătaie pe Dan Negru dacă l-ar întâlni. Şi totuşi se uita la ea…

Eu nu urăsc pitzipoancele (cele care scriu) şi nici piţipoancele care „prestează” pe site, dar cred că le vizitez din acelaşi motiv care-l făcea pe prietenul meu să se isterizeze ca o maimuţă-n călduri la emisiunea cu pricina: refulare. Refularea dorinţei de a fi prost! Refularea dorinţei de a-ţi pune zece kile de haur fals pă tine sau de a spune inepţii pe un post naţional. Nu îmi doresc să fiu proastă, mi se pare că e totuşi trist, dar recunosc că trebuie să fie tare bine să fii prost!! Să te trezeşti dimineaţa fără nicio aşteptare de la tine, să ai bucurii mari atunci când e frumos afară şi te poţi machia în voie ca să ieşi în lume (prietenii ştiu de ce, again pitzi.org). Sau să apuci o gagică de cur pă stradă şi să râzi. Totuşi, ar mai fi un motiv, după o zi stresantă intelectual, e foarte relaxant să te holbezi la specimene de o prostie bubuitoare mai putin privilegiate cu de-ale creierului.

Anywayz, mă las de filosofie pă ziua dă azi.

Reclame

3 răspunsuri to "Efectul „Ciao Darwin!” sau de ce intrăm zilnic pe pitzi.org"

God, cat il inteleg pe prietenul tau! cred ca fiecare dintre noi ar fi vrut sa-i invineteasca ochii lui Dan Negru pt emisiunea aia! macar eu nu o urmaream..

Pitzi power!

Mmmm… do you have a copyright on that „pitzi power”??

[…] 3 dan negru (aşa-mi trebuie dacă fac publicitate – neintenţionată! – tuturor scursurilor. postul ăsta e de […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

august 2008
L M M J V S D
    sept. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: