Despre

Cică miercuri vine sfârşitul lumii

Posted on: septembrie 8, 2008

Am citit un articol pe net că cică miercurea asta nişte savanţi vor încerca să recreeze Big Bang-ul într-un laborator de la Geneva. Nu-s expertă în fizică cuantică, dar am auzit că dacă te joci cu particulele alea care se ciocnesc între ele şi degajează o căldură de vreo 100.000 de ori mai puternică decât a nucleului soarelui există şanse să creezi o gaura neagră care să absoarbă în ea tot pământul. Bine, asta zicea în ştire. Adevărul e că nu prea înţeleg cum vine chestia asta.

Oricum, nici nu m-am uitat la data articolului… o fi fost vechi si poate miercurea aia a trecut deja, iar eu fac febra musculara la tastatura degeaba. Oricum, măcar titlul postului e „apealling”. Mi-e somn. Mă duc la nani! Poate că de miercuri încolo n-o să mai pot dormi. Deşi se zice că morţii sunt „adormiţi”. Vorbesc scriu prostii. Gata, plec, că patul urlă după mine!!

Ne vedem joi, vorba melodiei… (Sper!)

P.S. Poza n-are legătură cu postul, are legătură cu somnul! Noapte bună, copii!

Later edit: Acum am aflat şi io că cică subiectul e dezbătut şi para-dezbătut iar evenimentul cu pricina ar trebui să se întâmple… mâine. Hmmm, ar fi ciudat să se spună despre noi că nu efectul de seră, nu poluarea, nu invaziile extraterestre sau era glaciară ne-au omorât ci… propria prostie. Btw, nu prea am înţeles la ce serveşte experimentul ăsta…

Oricum, dacă ne absoarbe gaurica neagră singura dovada a existenţei noastre o să fie un aparăţel trimis de N.A.S.A. în spaţiu acum câţiva ani în căutarea de viaţă extraterestră purtând un mesaj universal transmis printr-o simfonie a lui Bach şi nişte schiţe ale anatomiei umane., care conform calculelor marilor savanţi ar ajunge în galaxia vecină abia peste 80.000 de ani. Deci până la urmă Bach va singurul nemuritor.

Well… în loc de adio mă despart de voi cu o întrebare: Oare cum arată interiorul unei găuri negre?

Reclame

2 răspunsuri to "Cică miercuri vine sfârşitul lumii"

cool. guess we’ll find out!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

septembrie 2008
L M M J V S D
« aug.   oct. »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Top click-uri

  • Niciunul
Reclame
%d blogeri au apreciat asta: